O fotografie face cât o mie de cuvinte#3



Închei această serie cu o ultimă poză, poate primele vi s-au părut mai triste dar am zis să închei acest proiect într-o notă veselă; până la urmă este un proiect despre copii și trebuie să rămânem de la ei cu speranța și energia pozitivă. Vreau să mulțumesc tuturor care au citit și au susținut proiectul Mână cu Mâna. Dacă sunt persoane care nu știu, proiectul vorbește despre dorințele copiilor din centre; fotografiile sunt făcute de Horia Manolache și ilustrațile de Gabi Toma. Dacă doriți mai multe informații despre proiect, accesați următorul link  http://manacumana.ro/ .
 Dacă în primele 2 articole am ales fete, acum vreau să închei cu un băiat; un băiat care a trecut de adolescență și știe cât de cât încotro vrea să se îndrepte.  L-am ales pe el deoarece mi-a transmis niște emoții care sper să ajungă și la voi. Un copil la 19 ani a trecut deja prin ceva experiențe de viață și totuși el ne transmite că prietenia este ceva rezistent. Mă bucur că un copil la vărsta aceasta a ajuns la această concluzie și îndemn pe toată lumea să urmeze sfatul lui. Legați prieteni de durată oameni buni, aceste prieteni ar putea să devină a doua voastră familie.
M-a impresionat părerea lui despre școală, o părere pe care nu o mai regăsesc acum la tineri. Chiar dacă avem un sistem deficitar, el nu vede școala ca un loc de tortură  ci dimpotrivă, un loc unde toată lumea poate pleca mai bogat spiritual. Deci, dacă sunt liceeni care citesc acest articol, sper să vă schimbați păerea despre școală.:)
 Închei sperând că visele acestui puști să se îndeplinească; să ajungi în Japonia și să zbori în același timp și să ajungi să îți întemeiezi o familie frumoasă și să le povestești peripețiile tale, sigur te vor asculta cu interes.

Comentarii

Postări populare